Сайтове за прогнози – как да изберем най – добрия и защо?

Сайтовете за спортни прогнози онлайн ви дават своето експертно мнение за мачововете, на които да заложите. Те са най-популярни с футболните прогнози, но могат да се ви помогнат и със залозите на баскетбол, тенис, голф, конни надбягвания и всякакъв друг вид спорт.

На кой сайт за прогнози може да се доверим?

Идеята, по принцип както при всеки тип екпертна оценка, е да използвате знанията на типстърите. На теория не е нужно да знаете нищо за спортните събития и спорта като цяло. Всичко, което трябва да направите, е да следвате съветите им за залагане и да залагате на това, което препоръчват.

При сериозните сайтове за футболни прогнози обикновено получавате ежедневно мейл с най-добрите залози за деня. Може да има някои дни, когато се изкушавате от редица мачове предложени от тях, но в други дни може да няма нищо, което изобщо да ви интересува.

По-голямата част от тези сайтове предлагат и двустепенна услуга. Можете да изберете - дали да получите безплатни съвети или да платите за премиум услугата. Безплатната услуга очевидно ще бъде по-ограничена, но за платените също няма 100% гаранция за успеха. 

Повечето такива сайтове също предлагат много спортни новини и статистика за срещите на които може да заложите, но в крайна сметка най-важният аспект е качеството на прогнозите, които те предоставят. Затова винаги гледайте дали можете да видите подробности за това колко добре се е справял всеки от типстърите в миналото. Ако имат добри успехи с предишните си прогнози, това ще ви даде увереност да ги последвате в онлайн залаганията.

Кой е най-добрият начин да прецените сайта за прогнози?

Как да прецените дали един типстър ще Ви си струва или не? Как можете да кажете кои от тях най-вероятно ще ви донесат хубави печалби? Дали ако следвате съветите им няма да  загубите повече, отколкото те може ви спечелят?

За щастие, имаме някои идеи, които ще ви позволят да видите какви са. Като начало всеки добър сайт за прогнизи ще направи статистиката за предишните им успехи лесна  за намиране. Ако те не разкрият успеваемостта си, тогава какво ви говори това за тях?

Все пак не забравяйте, че използването на типстъри не гарантира резултати. Само методи, които използват солидна математическа основа, могат да направят това. Следователно, ако искате да спечелите без риск, тогава трябва да опитате стратегии за сигурни залагания - surebets, matched betting, value bets и други подобни.

И все пак не се отчайвайте - в Интернет пространството има предостатъчно реномирани сайтове за прогнози. Ако искате да опитате с някои от тях, изброените в нашия сайт са сред най-добрите услуги, които можеда опитате.

Трябва обаче да бъдете внимателни, ако решите да потърсите другаде. Това е област, която е изпълнена с доста измами - особено в сайтовете с платен абонамент . Ако просто започнете да търсите прогнози в в интернет, тогава може да съжалявате. Струва си да отделите време и да потърсите надеждни сайтове с добра репутация.

Как да преценим дали сайта за платени прогнози не е менте?

На първо място, проверете за надежден уебсайт с доказателство за залозите си. Това означава, че най-добре платените им прогнози са независимо проверени. Всички авторитетни платени сайтове трябва да ви уверят, че това се извършва особено за техните нови типстъри.

Всички добри сайтове за спортни прогнози трябва да ви позволят да видите техните статистики за успеваемостта. Това ви позволява да разберете колко печалба са донесли в миналото. Ако няма такава, това е предупредителен знак ⚠️. 

Естествено, успехът в миналото не е гаранция за бъдещи печалби. Въпреки това, ако определен типстър има добра серия в миналото, това ще ви даде повече увереност.

Друга важна подробност, на който трябва да се обърне внимание при платения абонамент за прогнози е наличието на пробен период  без риск. Ако ще плащате за премиум услуга за спортни прогнози, тогава не искате да губите пари за нея. Безплатна пробна версия ще ви позволи да я опитате без никакъв риск.

Разбира се, също така е важно да проверите за онлайн рецензии на съответния сайт. Можете да видите какво мислят другите играчи и какъв успех са имали, но често е много вероятно да става въпрос за фалшиви отзиви особено във Facebook страниците за гарантирани залози и печалби. Малко по сигурни са отзивите в Google reviews, но повечето от българските сайтове за прогнози нямат профили там, така че по скоро търсете там отзиви за поп популярните платени услуги за спортни прогнози. 

SuperJack на Winbet кани всички познавачи да играят за 15000 лева този уикенд

Дългоочаквания рестарт на големите футболни първенства е факт – за този уикенд е насрочен поредния кръг на германската Бундеслига. Всички любители на футболните залози вече тръпнат в очакване а от лицензирания букмейкър Winbet

Спечелете билети за мачове на Барселона с играта Познай Резултата на Барса в 1Xbet

Както може би повечето от вас вече знаят неотдавна ФК Барселона и глобалния букмейкър 1xBet подписаха споразумение за спонсорство, с 1xBet стана новият глобален партньор на каталунския клуб. Споразумението ще продължи 5 години,

Турнир за Познавачи Australian Open 2020 с награден фонд 30 000 лева от 7777.bg

Между 20 Януари и 2 Февруари 2020, може да се включите в турнира за познавачи на тениса за Australian Open 2020.  За да се включите в надпреварата за наградния фонд от 30 000

ТheМidfield – сайт за прогнози за NBA

ТheМidfield е сайт на за баскетболни прогнози, които са изключително от най – популярната баскетболна лига – NBA. Предлагат се доста прогнози (на английски) за всеки ден в който има мачове от NBA,

Sportalaxy – сайт за безплатни прогнози от типстъри

Sportalaxy е сайт за безплатни футболни  прогнози (някои от които са достъпни само след регистрация). Прогнозите и анализите на мачовете се правят от множество типстъри, като всеки може да се регистрира и да

Надпревара за познавачи в Palmsbet с 3 000 лв. гарантиран награден фонд!

Между 09/12/2019г. 00:00:00 часа и 06/01/2020г. 00:00:00 часа може да се включите в надпреварата за познавачи в Palmsbet с 3 000 лв. гарантиран награден фонд. В класирането на надпреварата се включват всички спечелени

BetaBomb – сайт за футболни прогнози от експерти

Betabomb е сайт за футболни прогнози, който публикува ежедневни прогнози, изготвени от футболните им експерти. Екипът на сайта  се занимава със залози от много години и предлага най-сигурните прогнози на мачове от водещите

Форбет – сайт за математически прогнози

Forebet.com е сайт за футболни прогнози, изчислени чрез математически анализ  и базирани на статистически данни за последните 15 години, на повече от 150 футболни първенства. Това изчисление се основава на следните елементи: Процентната

LeagueLane – английски сайт за футболни прогнози

LeagueLane е общност от любители на съмишленици, които са изключително пристрастени към футбола. Независимо дали сте фен на европейските топ 5 домашни лиги или на някои по екзотични първенства по света, бъдете сигурни,

Bet Bind – английски сайт за статистика на залозите си

betbind.com е сайт на английски, който ви позволява (след регистрация разбира се) да следите банковата си сметка за залозите – улеснява Ви да виждате вашите ежедневни, месечни печалби / загуби. Предлага се информация