Залози на баскетбол ви носят free spins в Winbet

Малко са сайтовете които предлагат сериозни прогнози за баскетболни мачове, но ако вие се смятате за спец в залозите на баскетбол то промоцията на Winbet за баскетболната среща Панатинайкос – Олимпиакос може да ви хареса.

От лицензирания БГ сайт за залози предлагат 10 безплатни игри (free spins) за слот играта „Greek Gods” на Pragmatic Play за всеки свой клиент заложил поне 10 лева (или 5 евро) на този мач, който ще се състои на 23.12.2021 от 21:00ч. Нещо повече – печалбата от тези безплатни игри не е нужно да се разиграва и реално може да спечелите повече от началния си залог на мача.  Повече за игрите на Pragmatic Play може да научите на rotativki.online, където може да изпробвате и най – новите им игри които още не са налични в Българските казина.

Квалифициращи за офертата на Winbet са само единични залози, направени на минимален коефициент от 1.30. Само залози, направени на живо на баскетболната среща, ще се зачитат в полза на промоцията.

Как да използвате Безплатните игри спечелени от промоцията?

Безплатните игри ще бъдат добавени по сметката Ви при следните условия:

  • Ще може да се използват само на играта “Greek Gods” на Pragmatic Play.
  • Стойността на всяка безплатна игра е 0.50 лева.
  • Печалбата от безплатните игри ще влезе в баланса, наличен за изтегляне и няма да има ограничения за използването й.
  • Срокът за използването на безплатните игри e 7 дни след добавянето им.

Всички правила и условия за промоцията за 10 безплатни игри при залог на баскетболната среща Панатинайкос – Олимпиакос на 23.12 от 21:00 може да намерите на сайта на Winbet.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *