SuperJack на Winbet кани всички познавачи да играят за 15000 лева този уикенд

Дългоочаквания рестарт на големите футболни първенства е факт – за този уикенд е насрочен поредния кръг на германската Бундеслига. Всички любители на футболните залози вече тръпнат в очакване а от лицензирания букмейкър Winbet са решили да подсилят тръпката с покана за участие в турнира им SuperJack.

За да участвате в него е необходимо да имате регистрация в Winbet и да направите залог с минимум левче на избраните мачове от Бундеслигата, 2-ра Бундеслига и Беларуската висша лига. Джакпот ще спечелят всички участници познали изхода на всички предложени мачове в промоцията на Winbet.

Двубоите, чиито изход трябва да познаете започват на 16 май, а залозите са вече отворени на https://winbet.bg/bg/superjack/

 

Всички правила и условия на джакпот играта SuperJack на Winbet

 1. В играта може да участват  всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.
 2. Джакпот ще спечелят всички играчи познали изхода на всички предложени мачове. При повече от един печеливш, сумата на джакпота ще се разпредели поравно между всички играчи.
 3. Ако някое от предложените събития бъде отменено, то всички залози за текущия джакпот ще бъдат отменени. Наградния фонд от текущия джакпот няма да бъде изплатен.
 4. За да вземе участие, всеки играч трябва да комбинира в един залог (колонка) всички мачове от текущия джакпот.
 5. Единствено при всички познати събития, играчите ще спечелят стойността на джакпота. Печалби за отделно познати събития, както и за самия комбиниран залог няма да се изплащат.
 6. Може да се избира повече от един изход за всяко събитие, участващо в дадения джакпот.
 7. Сумата за участие за всеки джакпот се определя от Winbet. При избиране на селекция с повече от един краен изход, тя рефлектира върху крайната сума за участие.
 8.  Winbet си запазва правото да предлага повече от един джакпот, като определя колко и кои събития да участват, както с колко да се увеличи наградния фонд за всеки от предлаганите джакпоти.
 9. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози.
 10. Само за спортни събития участващи в промоцията ще важат за игра за джакпот. Комбиниран залог с други събития, различни от упоменатите няма да се класира за участие.
 11.  Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *