Спечелете билети за мачове на Барселона с играта Познай Резултата на Барса в 1Xbet

Както може би повечето от вас вече знаят неотдавна ФК Барселона и глобалния букмейкър 1xBet подписаха споразумение за спонсорство, с 1xBet стана новият глобален партньор на каталунския клуб. Споразумението ще продължи 5 години, до 30 юни 2024 г, а междувременно 1xBet започна да предлага интересни пормоции свързани с партньорството им с популярния в цял свят клуб.

Познай Резултата на Барса е последната промоция, която ще предложи много награди между 1 януари 2020 г. и 1 май 2020 г. включително, като най атрактивните са билети за VIP зоната за домакински мач на ФК Барселона на „Камп Ноу“.

За да се включите в Познай Резултата на Барса е необходимо да се регистрирате или влезете в сайта на 1xBet в страницата на промоцията, като кликнете на картинката по долу и да направите прогноза на предстоящия мач на Барселона (прогнозата Ви може да бъде променена преди началото на мача).

След края на мача проверете резултата – ако прогнозата Ви е правилна, автоматично ще се класирате за тегленето на наградите. Ако прогнозата е грешна, тогава ще можете да направите прогноза за следващия мач.

В края на всеки месец, 1xBet ще избира на случаен принцип трима победители. Информация за наградите ще бъде изпратена на имейл адресите им, а техните съкратени/непълни имена ще бъдат публикувани на сайта.

След обявяването на победителите, списъкът с участниците в тегленето на наградите се обновява. Създава се нов списък с Участници, от който в следващия кръг ще бъдат избрани трима победили на случаен принцип.

*моля, имайте предвид, че Участник не може да направи прогноза за всички мачове от месеца наведнъж. Участникът може да направи само една прогноза. След приключването на съответния мач, ще може да направи следваща прогноза и така нататък.

**победителите от предишното теглене имат шансове да получат награда и в следващите месеци на Промоцията.

Наградният фонд на играта Познай Резултата на Барса

  • 16 билета за VIP зоната за домакински мачове на ФК Барселона на „Камп Ноу“
  • 8 стандартни билета за домакински мачове на ФК Барселона на „Камп Ноу“
  • 5 сертификати за използване в Официалния магазин на ФК Барселона на стойност, еквивалентна на 150 евро
  • 5 сертификати за използване в Официалния магазин на ФК Барселона на стойност, еквивалентна на 100 евро
  • 5 сертификати за използване в Официалния магазин на ФК Барселона на стойност, еквивалентна на 50 евро

Всеки месец, общо трима случайно избрани победители ще получат следното:

  • Първият избран победител – 2 VIP билета за мач на ФК Барселона и сертификат на стойност 150 евро за използване в Официалния магазин на ФК Барселона
  • Вторият избран победител – 2 VIP билета за мач на ФК Барселона и сертификат на стойност 100 евро за използване в Официалния магазин на ФК Барселона
  • Третият избран победител – 2 стандартни билета за мач на ФК Барселона и сертификат на стойност 50 евро за използване в Официалния магазин на ФК Барселона

Наградите не могат да бъдат заменяни с други награди или с паричния им еквивалент.

Да се запознае с Правилата на Промоцията в сайта 1xbet.com и да получи информация за сроковете и Условията на Промоцията.

Да поиска получаване на награда, в случай, че Участникът е определен за победител в Промоцията в съответствие с тези Правила.

Да извърши всички действия, свързани с участие в Промоцията и получаване на награди в рамките на срока, установен от правилата на Промоцията.

Участвайки в тази Промоция, Участниците дават съгласието си за събирането, записването, систематизирането, натрупването, съхранението, актуализирането, промяната, използването, обезличаването, блокирането и унищожаването на личните им данни в случаите и до степента, посочена в Правилата на Промоцията (по-долу Съгласие) с цел систематизиране на данните, необходими за провеждане на Промоцията. Личните данни

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *